Vrienden van het Glitterschaap

Sieds Medemblik

Sieds is één van mijn beste vrienden. Hij heeft mij gedurende het hele proces bijgestaan met advies.. Hij is een fantastisch man en hij is geweldig in wat hij doet! Hem mag ik extra bedanken voor mijn prachtige logo en alle tips om de website nog mooier te maken. Samen met Sieds heb ik ook de podcast: 'Chris en Sieds zijn het! De niet zo serieuze podcast over LHBTQ+ en geloven'.

 

Iedereen verdient wel een Glitterschaap in zijn leven en iedereen verdient ook een Sieds Medemblik in zijn leven! 

''Hoi allemaal!

 

Mijn naam is Sieds Medemblik en ik ben 32 jaar. In 2013 ben ik afgestudeerd als Industrieel Productontwerper aan de Haagse Hogeschool. En ik werk al een aantal jaren als productdesigner voor een e-commerce bedrijf in tuinmaterialen. Ik heb een passie voor product en interieurdesign en krijg energie van het samen maken en organiseren van mooie dingen.

Voor mij is christen en homo zijn vanzelfsprekend, natuurlijk heb ik verschillende vragen en dilemma’s gehad maar daar heb ik mijn weg met God in gevonden. Wel heeft het voor mij best even geduurd om wat ik vanbinnen voelde ook met de buitenwereld te communiceren. Ik heb een hart voor iedereen die zich “anders” voelt in de kerk en in het bijzonder LHBTQ+’ers met een christelijke achtergrond.''

IMG_6320.jpeg
  • Instagram

@speis_88